Vanaf € 599,-

Tec Instructeur

 

De opleiding om tec instructeur te worden.

 

 

Boek hier direct je cursus
Contact Form Shortcode Error: Form 26 does not exist

Als je echt instructeur wilt worden voor technisch duiken en je bij de technisch instructeurs van PADI wilt aansluiten is de Tec Instructeur cursus de aangewezen keuze.

Wat je leert

De PADI Tec Instructeur cursus omvat educatieve filosofieën en cursusdoelen die rechtstreeks het veeleisende en uitdagende karakter van instructie voor technisch duiken behandelen.

De PADI Tec Instructeur cursus bereidt de kandidaten voor om de Tec 40 cursus te geven en behandelt de filosofie, organisatie, praktische overwegingen, promotie en andere aspecten aan het geven van de Tec 40-cursus.

De PADI Tec Deep Instructeur cursus bereidt de kandidaten voor om de Tec 40, Tec 45 en Tec 50 cursus te geven en behandelt de filosofie, organisatie, praktische overwegingen, promotie en andere aspecten aan het geven van deze 3 cursussen. Je kunt direct beginnen aan de PADI Tec Deep Instructeur opleiding en hoeft niet eerst PADI Tec Instructeur te worden als je voldoet aan de punten onderstaand deze pagina.

De PADI Tec Trimix Instructeur cursus bereidt de kandidaten voor om de Tec Trimix 65 en Tec Trimix cursus te geven en behandelt de filosofie, organisatie, praktische overwegingen, promotie en andere aspecten aan het geven van de Tec trimix cursussen. Je moet eerst PADI Tec Deep Instructeur zijn om PADI Tec Trimix Instructeur te worden.

De PADI Tec Sidemount Instructeur cursus bereidt de kandidaten voor om de Tec Sidemount cursus te geven en behandelt de filosofie, organisatie, praktische overwegingen, promotie en andere aspecten aan het geven van de Tec Sidemount cursus.

De PADI Gas Blender Trmix Instructeur cursus leert je hoe je les moet geven aan cursisten die de Gas blender cursus of de Gas blender trimix cursus volgen. Deze cursussen kun je als instructeur afzonderlijk geven maar ook samen als één cursus. Om hier instructeur in te worden moet je de betreffende cursus zelf gevolgd hebben en hiervoor gebrevetteerd zijn. Daarnaast moet je ook OWSI zijn en PADI Enriched Air Instructor.

tec_instructor

Cursus informatie:

 Geldige medische verklaring ondertekend door een arts.
 Minimum leeftijd 18 jaar.

Voor de Tec Instructeur cursus:

Vooropleiding: Tec 40 en 45 duiker, PADI MSDT, PADI Deep diver Instructeur en PADI Enriched Air diver Instructeur (of gelijkwaardig).
 Minimaal 100 gelogde duiken hebben waarvan minimaal 20 met verrijkte lucht en minimaal 25 duiken dieper dan 18 meter en 15 duiken dieper dan 30 meter.

Voor de Tec Deep Instructeur cursus:

Vooropleiding: Tec 50 duiker, PADI MSDT, PADI Deep diver Instructeur en PADI Enriched Air diver Instructeur (of gelijkwaardig).
 Minimaal 270 gelogde duiken, waarvan minstens 25 stage decompressieduiken dieper dan 40 meter

 Minstens 10 PADI Deep Divers en/of PADI Enriched Air Divers hebben gebrevetteerd, en/of minstens 10 TecRecbrevetten hebben uitgegeven (exclusief Gas Blender).

Voor de Tec Trimix Instructeur cursus:

Vooropleiding: Tec Trimix duiker, PADI MSDT, Tec Deep Instructeur (of gelijkwaardig).
 Minimaal 350 gelogde duiken waarvan minimaal 50 technische decompressieduiken hebben gemaakt (naast de duiken die zijn vereist voor brevettering) van dieper dan 40 meter, 30 duiken dieper dan 40 meter hebben gemaakt met trimix als het bodemgas, 10 duiken dieper dan 50 meter hebben gemaakt met trimix met minder dan 21 procent zuurstof.

Voor de Tec Sidemount Instructeur cursus:

Vooropleiding: PADI Tec Instructeur, PADI Sidemount diver specialty.
 Minimaal 20 gelogde tec sidemount duiken hebben waarvan minimaal 10 met 3 of meer flessen.

Dit is inclusief:

Trainingsduiken in het zwembad.
Stage bij de betreffende opleiding(en).

Dit is exclusief:

 Eventuele vervoerskosten en entreekosten voor de buitenwater locaties.
Brevetaanvraag.
Tec uitrusting.
Lesmaterialen.
Flesvullingen.

Meld je direct aan voor een Tec instructeur cursus

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials