€ 379,-

PADI Referral open water cursus Vakantiecursus leren duiken

 

Start met leren in Nederland en duik af op een tropische bestemming.

 

 

Boek hier direct je cursus
Contact Form Shortcode Error: Form 10 does not exist

In Nederland starten met je cursus en afduiken in in het buitenland.

Wil je leren duiken maar je hebt op vakantie geen zin om veel tijd te verspillen aan het leren van de theorie en oefeningen te doen in het zwembad, volg dan bij Sealand Diving op Center Parcs Port Zelande in Ouddorp (Zuid Holland) de PADI Referral open water vakantiecursus. Kortom je vakantietijd optimaal benutten en toch je PADI open water brevet halen, hoe relaxt is dat! Dat noemen wij een Vakantie cursus leren duiken!

Tijdens deze cursus leer je duiken om daarna je cursus af te maken in een ander land, je kiest dus voor gemak en comfort in Nederland. Hoe werkt dat?

Eerst leer je de theorie door middel van zelfstudie, na aanmelding krijg je een digital boek wat je gaat doorlezen en je gaat online oefenvragen maken. Samen met ons ga je het subtropisch zwembad van Center Parcs Port Zelande in voor allerlei oefeningen. De theorie wordt afgerond met een theorie examen. De 5 zwembadmodules verspreiden we over 2 dagdelen.

Als je alles goed hebt doorlopen krijg je van ons een referral formulier (Dit is een internationale doorverwijzing) waarmee je bij iedere PADI duikschool ter wereld de draad weer op kan pakken. De 4 vereiste buitenwater duiken voor je PADI open water brevet doe je dus in het buitenland.
De PADI duikschool waar je deze buitenwater duiken afrond vraagt tevens je brevet aan.

De cursus wordt gegeven op Center Parcs Port Zelande. De eerste lesdag start op de duikschool, deze is gelegen naat huisje 947, hier ga je alle duikspullen passen  en aansluitend zijn de zwembad lessen in het subtropisch zwembad.  We starten regelmatig meerdere keren per week met deze cursus. Kies hieronder een datum. Staat de gewenste datum er niet bij stuur ons dan een email voor een cursus op maat.

Optioneel:

Wil je graag de cursus volgen met je eigen duikbril en snorkel dan kan je deze bij ons een kwalitatieve goede bril en snorkel kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je aankoop van een bril en snorkel 5% korting op de duikcursus. Je kunt dit in het aanmeldformulier aangeven. Bij de 1e les kan je de bril passen.
Prijs cursus van € 275,00 voor € 261,25 
Duikbril € 64,00
Snorkel  € 24,40
Totaal prijs € 349,65

Cursus informatie:

Vooropleiding: Geen.
 Minimum leeftijd: 10 jaar.

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online) en brevetaanvraag. Je brevet wordt in het buitenland aangevraagd.
ALLE benodigde duikapparatuur voor in het zwembad.
 Zwembad toegang.
 Een Referral formulier voor de afgeronde vaardigheden.

Na je Open Water Diver opleiding kun je verder gaan met de Advanced Open Water Diver opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier de (start)datums en meld je direct aan voor de PADI referral Open Water opleiding

PADI open water video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials