€ 149,-

PADI Peak Performance Buoyancy

 

Zweef als een astronaut onder water.

 

 

Boek hier direct je cursus
Contact Form Shortcode Error: Form 5 does not exist

De PADI Trimtechniek-cursus

Wat is neutraal drijfvermogen? Duikers willen graag een neutraal drijfvermogen hebben (neutraal zijn uitgetrimd) zodat ze niet zinken en ook niet opstijgen. Dat kan soms lastig zijn. Duikers die heel goed kunnen uittrimmen zijn een klasse apart. Je hebt ze onder water vast wel gezien. Ze glijden moeiteloos voort, gebruiken minder lucht en stijgen, dalen of zweven bijna zonder er over na te denken. Ze gaan voorzichtig met het onderwaterleven om en hebben zo min mogelijk invloed op hun omgeving. De PADI Trimtechniek-cursus schaaft de basisvaardigheden bij die je als PADI Open Water Diver aanleerde, en tilt ze naar het volgende niveau. We gaan dieper in op bepaalde trimtechnieken en je leert verfijnder op je longen te trimmen.

Waarom het zo leuk is

Het leuke aan deze PADI Peak Performance Buoyancy cursus (PPB) is dat je je duikvaardigheden oppoetst op een manier die je misschien niet voor mogelijk had gehouden.

Wat je leert

  • Hoe je je duikuitrusting in orde brengt zodat je in het water perfect in evenwicht bent
  • De fijne kneepjes van het uitloden zodat je niet te licht maar ook geen gram te zwaar bent.
  • Hoe je je moet stroomlijnen zodat je lucht spaart en soepel door het water beweegt
  • Hoe je moeiteloos zweeft in zowel een verticale als een horizontale positie

Om nog meer plezier te hebben in het duiken is controle over je drijfvermogen een pre. Tijdens je open water cursus heb je de basis geleerd van het trimmen. Tijdens de Peak Performance Buoyancy specialty gaan we dieper in op de verschillende trimtechnieken. Je leert om goed uit te loden en om verfijnder op je longen te trimmen waardoor het duiken comfortabeler wordt. De specialty bestaat uit 2 buitenwaterduiken waarin je trimtechnieken oefent. De peak performance buoyancy (PPB) is een leuke en leerzame specialty welke je het beste direct  na je openwater cursus kunt doen.Deelnamevereisten:(Junior) Open water brevetMinimum leeftijd: 10 jaarAantal duiken: 2x buitenwaterKosten van deze opleiding: € 149,-

Voor deze opleiding gaan we er wel van uit dat je over je eigen duikuitrusting beschikt, mocht je die niet hebben kan je deze bij ons huren.

Cursus informatie:

 Deelname vereisten: (Junior) Open water brevet
 Minimum leeftijd: 10 jaar
 Aantal lessen: 2 buitenwater duiken.

Dit is inclusief:

Brevet aanvraag

Dit is exlusief:

 Duikapparatuur
 Eventuele entreegelden op de duikstek

Meld je direct aan voor 1 van onze specialties

Heb je interesse om de PPB specialty te volgen, kies deze dan in onderstaand aanmeldformulier, we zullen dan contact met je opnemen en in overleg een datum plannen.

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials