€ 60,-

Duikbrevet opfriscursus

 

Tijdje niet gedoken? Fris je duikskills op.

 

 

Boek hier direct je cursus
Contact Form Shortcode Error: Form 8 does not exist

Duikbrevet opfriscursus:

Ben je een gebrevetteerde PADI duiker of duiker van een andere organistatie en heb je al een tijdje niet meer gedoken? Je gaat op vakantie of wilt starten met een nieuwe duikopleiding? Dan is de ‘duikbrevet opfriscursus’ wel iets voor jou!

Tijdens de ‘duikbrevet opfriscursus’ (scuba review) zal de duiktheorie van de Open Water Diver cursus worden herhaald en ga je met een Instructeur of Divemaster je duikvaardigheden in het zwembad weer up-to-date brengen. Na het afronden van deze ‘duikbrevet opfriscursus’ ben je weer vertrouwd met de duikvaardigheden/uitrusting, zodat je weer zelfstandig en comfortabel kunt gaan duiken.
De Instructeur / Divemaster zal in je logboek aangeven dat je een Scuba Review hebt gevolgd en zo kan je op vakantie aantonen dat je weer up-to-date bent.

Mocht je over een eigen duikuitrusting beschikken neem deze dan mee. Mocht je deze niet hebben dan kan je de duikuitrusting van de duikschool lenen.

Wil je meer als alleen een update in het zwembad, dan kan je eventueel een buitenwaterduik bij boeken. Je gaat dan onder begeleiding een buitenwaterduik maken.

Cursus informatie:

Vooropleiding: Open water diver.
 Minimum leeftijd: 10 jaar
 Aantal duiken: Herhaling theorie en 1x in het zwembad.

Dit is inclusief:

Eventueel duikapparatuur in het zwembad
Bewijs van deelname voor in je logboek.

Optionele aanbieding: Boek samen met de review in het zwembad een begeleide duik in het buitenwater voor maar€ 39,00 per persoon (uitrusting en flesvulling inbegrepen). Vermeld bij de opmerkingen op het aanmeldformulier dat je gebruik wilt maken van deze aanbieding.

 

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials