€ 175,-

PADI Basic Freediver

 

Leer de techniek op gemakkelijk 90 seconden je adem in te houden.

 

 

Boek hier direct je cursus
Contact Form Shortcode Error: Form 17 does not exist

Discover Freediving.
Freediving is wereldwijd een fenomeen. En wordt snel steeds populairder. Voor sommigen een extreme sport, voor anderen een meditatiewijze en voor weer anderen puur fun. Freediven biedt voor een  ieder wat wils. Eenvoudig gezegd, is freediven, onderwater zijn en genieten op basis van een enkele ademhaling. En enkel op basis van je ademhaling, want scuba uitrusting komt hier niet aan te pas. Het meest bekend is freediven van de enorme dieptes die freedivers halen op slechts een enkele ademteug. Freediven heeft echter veel meer disciplines. Maar één element hebben ze gemeen; de kunst om zo lang mogelijk je adem in te kunnen houden tijdens de activiteit. Dat kan tijdens Statisch Freediven, waarbij je met je gezicht in het water zolang mogelijk je adem inhoudt. Of tijdens het Dynamisch Freediven, waarbij je een zo groot mogelijke afstand aflegt op een enkele ademhaling. Maar ook bij Constant Weight waarbij je de diepte opzoekt, na een goed voorbereide inademing. De PADI Basic Freediver course  is een unieke en bijzondere cursus en duurt 1 dag. Tijdens deze dag leer je de basisbeginselen van de sport in het zwembad.

Hoe ziet de cursus er uit?
De cursus bestaat uit een theorie-gedeelte en 2 zwembadsessies. Om goed voorbereid aan de cursus te kunnen beginnen maak je thuis al het theoriegedeelte. Tijdens de cursus maken we 2 zwembadsessies met statisch en dynamisch freediven en we oefenen klaartechnieken en reddingsvaardigheden.

Om het PADI Freediver brevet te halen, hoef je alleen nog maar de 2 buitenwatersessies uit de PADI Freediver cursus te maken. And then, you’re free to freedive!

Cursus informatie:

Vooropleiding: Geen.
 Minimum leeftijd 12 jaar.
 Aantal duiken: geen buitenwaterduiken. 2 sessies in het zwembad, 1 cursusdag.

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online).
Brevetaanvraag.

Dit is exclusief:

Freedive uitrusting, deze is tegen een gereduceerd tarief bij te boeken. (niet verplicht voor deze cursus)

Na je Basic Freediver opleiding kun je verder gaan met de 2 buitenduiken om voor de Freediver opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Meld je direct aan voor de PADI Basic Freediver cursus

PADI Freediving video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials